Контакти
На головну
Вверх

Нічні лінзи парагон Paragon

Ми продаємо тільки оригінальні лінзи Paragon. Наші лікарі пройшли навчання у офіційного дистрибьютора цих лінз в Україні і мають дозвіл на роботу з ними. Перелік сертифікованих центрів по Україні і світу можна знайти на сайті виробника https://crt.club/find-clinic.html (пошук по назві клініки введіть oksioptika)

Лінзи Paragon це вид корекції зору, що був відкритий в 70х роках в Америці. В Україні ці лінзи підбирають з 2006року. Нічні лінзи їх ще називають ортокератологічні, створені покращувати зір за рахунок тимчасової зміни параметрів рогівки на такі, при яких у дорослої людини чи дитини буде висока гострота зору. Лінзи Paragon жорсткі на дотик та одягаються на період, коли людина спить. Їх можна використовувати дітям з 6-ти років і такі лінзи гарно контролюють прогресування короткозорості у дітей. На консультації у лікаря є можливість одягти пацієнту примірочні лінзи і визначитись чи з вашим діагнозом можливе використання такого виду корекції.

Вартість 2х лінз індивідуального виготовлення з підбором усіма необхідними оглядами протягом року та стартовим набором по догляду складає 14800грн Також можливий поштучний продаж лінз за вашими параметрами у випадку якщо підбір, огляди та річний супровід не потрібні, без старового набору (контейнер і маніпулятор) -вартість однієї лінзи складає 6400грн.


Контакти